header afbeelding

€ 10 wordt € 20
met Enecoupon

Jij koopt een Enecoupon voor € 10. Wij doen er € 10 bovenop. Jij kiest welke lokale en duurzame handelaar jouw steun van € 20 verdient!

Koop een Enecoupon

De coronacrisis zorgde ervoor dat veel handelaars het zwaar te verduren kregen. Voor veel winkels, sportclubs, cafés en restaurants betekende dat geen of weinig inkomsten. Daarom willen wij de handelaars die voor onze duurzame energie kiezen, graag een duwtje in de rug geven. En jij kan als Eneco-klant daarbij helpen!

Koop lokaal en duurzaam

Jij koopt lokaal en steunt een duurzame handelaar én je krijgt er een extraatje bovenop. Zo mooi kan een duurzame wereld zijn!

Vind een lokale handelaar

Enecoupon in cijfers

Koop jouw Enecoupon voor € 10 en verdubbel je plezier! Wacht niet te lang, want er zijn maximum 5.500 Enecoupons beschikbaar.

Met jouw Enecoupon kun je terecht bij 1 van de deelnemende handelaars. Laat je geprinte of digitale Enecoupon scannen bij het afrekenen. € 20 wordt dan afgetrokken van je kasticket.

Indien je jouw Enecoupon zou vergeten te gebruiken voor 31/03/2021, gaat de opbrengst ervan naar BOS+. Met jouw € 10 kunnen er dan twee bomen aangeplant worden. Win-win!

img

Aangekochte Enecoupons

0 8 0 7

Elke Enecoupon ondersteunt een lokale handelaar én je verdubbelt je plezier.

img

Deelnemende handelaars

0 2 4 4

Gebruik jouw Enecoupon bij 1 van de deelnemende handelaars.

img

Aangeplante bomen

0 0 0 0

Met de opbrengst van de niet-ingeruilde Enecoupons planten we een bos.